Σχετικά άρθρα

HMEΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΤΟΜΕΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΝΕΥΡΟΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα που διοργάνωσε η Ιατρική ομάδα του Διατομεακού Ιατρείου Νευροδερματικών Νοσημάτων με την Α Παιδιατρική Κλινική του Γ.Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία στις 17 Μαϊου, Παγκόσμια ημέρα για τη Νευροϊνωμάτωση.
Η ημερίδα είχε ως στόχο την ενημέρωση των γονέων, φοιτητών και του ευρύτερου κοινού.
Θερμές ευχαριστίες στους ιατρούς μας που ενημέρωσαν για την σωστή παρακολούθηση και αντιμετώπιση των προβλημάτων(Διατομεακή προσέγγιση) για τους μικρους μας ασθενείς καθώς και για τα Κέντρα Εμπειρογνωμοσύνης.
Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή κ.Παπασάββα Εμμανουήλ για την στήριξή του .
Θερμές ευχαριστίες στον κ.Καττάμη,την κα Πόνς,την κα Ρόκα την κα Κόκκινου για την πρόσκληση προς το σύλλογο “Ζωή με Nf”.
Σημαντικό να αναφερθεί ότι για πρώτη φορά ενημερώνονται οι γονείς για τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν τα παιδιά από τα συμπτώματα,τα δερματολογικά, οφθαλμολογικά , ογκολογική εκτίμηση , ορθοπαιδικα σε μία Ημερίδα αποκλειστικά για την NF η οποία ήταν αφιερωμένη στο Σύλλογο και στα παιδιά μας!
Το Διοικητικό του συλλόγου,η πρόεδρος κα Σωτηροπούλου Λαμπρινή και η Αντιπρόεδρος κα Θεοδωροπούλου Αλεξάνδρα απένειμαν τιμητική πλακέτα για το σημαντικό έργο και την άψογη συνεργασία με τον σύλλογο και το Διατομεακό Ιατρείο Νευροδερματικών Νοσημάτων και την προσφορά τους .
Η πρόεδρος αναφέρθηκε με την ομιλία της στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γονείς και τα παιδιά όμως ο στόχος και ο σκοπός των ιατρών σε όλη την Ελλάδα για τα παιδιά με NF είναι κοινός με όραμα μας την καλύτερη περίθαλψη τους και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.
Ευχαριστούμε θερμά το Ζαχαροπλαστείο Βηρυτός για την προσφορά τους με τα μπισκότα για τα παιδιά με Νευροϊνωματωση.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΝΕΥΡΟΊΝΩΜΑΤΩΣΗ"ΖΩΗ ΜΕ NF"