Σχετικά άρθρα

Δωρεές

Η υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια μας οπλίζει με δύναμη και πείσμα για τη συνέχιση του δύσκολου έργου μας. Τα έσοδα του Σωματείου προέρχονται από συνδρομές, δωρεές, δωρεές εις μνήμην, δωρεές από βαφτίσεις, χορηγίες και έσοδα από διάφορες εκδηλώσεις κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου.
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε Δωρεά προς τον Σύλλογό μας επιλέγοντας έναν από τους σκοπούς που επιθυμείτε και αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και το ποσό δωρεάς. Η Δωρεά μπορεί να ολοκληρωθεί με πληρωμή  μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του Συλλόγου στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.
Η διαδικασία της προσφοράς σας προς το Σύλλογο “Ζωή με NF”θα ολοκληρωθεί αφού μας αποστείλετε μεσω e mail την απόδειξη της κατάθεσής σας.
Στο καταθετήριό σας μην παραλείψετε να συμπληρώσετε, το όνομά της εταιρείας σας ή του υπευθύνου επικοινωνίας, καθώς και το λόγο της κατάθεσης (συνδρομή,δωρεά) προκειμένου να γνωρίζουμε από ποιόν έχει γίνει η κατάθεση και για ποιο σκοπό. Στη συνέχεια θα παραλάβετε ταχυδρομικώς νόμιμη διάτρητη απόδειξη . Εάν για οποιαδήποτε λόγο δεν παραλάβετε την απόδειξη σας, παρακαλούμε θερμά να μας ενημερώσετε άμεσα.
Ονομα Δικαιούχου
Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών και Φίλων Πασχόντων Απο νευροϊνωμάτωση
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Αρ.Λογαριασμού :092/296003-67
IBAN:GR 7601100920000009229600367